Vaasa 2022

TIIMEILLE

VARIKKOSÄÄNNÖT

TIIMIT

Jokaisen kuljettajan pitää olla osa tiimiä. Tiimi minimissään koostuu kuljettajasta ja tiimipäälliköstä. Lisää tiimisi oikealla puolella, jotta voimme lisätä tiiminne racewknd:n nettisivuille, Whatsapp-ryhmään ja sähköpostilistalle.

Kuljettajan pitää olla venekerhon jäsen (Suomen Purjehdus ja Veneily Ry:n alainen). Venekerhon jäsenyyttä suositellaan myös tiimipäällikölle ja muille tiimin jäsenille. Jäsenyys tuo paljon etuja ja vaihtoehtoja löytyy Suomesta paljon.

Turvallisuuden, johdonmukaisuuden, toimivuuden ja viestinnän varmistamiseksi seuraavat ehdot tulee täyttää UIM:n (Union Internationale Motonautique) ja kansallisten määräysten lisäksi vaatteet, teltta ja yhteyshenkilö.

NIMI JA TIIMIVAATTΞΞT

Jokainen tiimi valitsee nimen ja yhtenäisen tiimivaatetuksen, yksinkertaisuudessaan tiimivaatetus voi olla yhtenäisen väriset t-paidat logolla tai tiimin nimellä. Tiimin nimi näkyy nettisivuilla.

Nettisivuja varten tiimi kuvataan kauden ensimmäisessä kilpailussa, jolloin otetaan tiimikuvat ja erilliset kuljettajakuvat.

TΞLTTA

Jokaisella tiimillä pitää olla oma teltta, kooltaan minimissään 3x3m.

Turvallisuuden lisäämiseksi jokaisessa teltassa tulee olla palovaroitin katossa ja teltassa tulee olla palosammutin vasemmassa etukulmassa (min. 2kg). Tulipalon sattuessa jokainen tietää palosammuttimen paikan ja alkusammutus voidaan aloittaa välittömästi. Pakollisena varusteena on myös imeytysmatto, joka tulee asetella moottorin alle ja lisäksi tankkaus tulee suorittaa imeytysmaton päällä.

Yhteyshenkilö

Jokaisella tiimillä pitää olla yhteyshenkilö ja yhteyshenkilön tulee antaa vähintään seuraavat tiedot:

Nimi, puhelinnumero, sähköposti
Whatsapp (jos eri, kuin puhelinnumero)

Yhteyshenkilö on vastuussa tiedon jakamisesta tiimilleen, jotta kaikki tarpeellinen on käyty läpi.

ΞSIKATSASTUS

Jotta esikatsastus kulkee sujuvasti, alla listat tarvittavista varusteista ja vaatimuksista liittyen katsastukseen:
 

VIΞRAAT

Vieraat ovat lämpimästi tervetulleita. Sujuvan ja turvallisen kilpailun varmistamiseksi vieraita tulee ohjeistaa käyttäytymään varikkoalueella tai kilpailualueella siten, ettei toiminta häiriinny eikä heitä tai muita osallistujia vaaranneta. Ohjeistukset löytyy aina kilpailukutsusta.

Voit siis kutsua mukaan ystävät, yhteistyökumppanit, tutut, naapurit, sukulaiset ja kaikki muut moottoriveneistä kiinnostuneet. Varsinkin potentiaalisia uusia kuljettajia kannattaa pyytää mukaan, jotta he pääsevät fiilistelemään kilpailun tunnelmaa ja saavat tunteen siitä, miltä tuntuu kuulua ratamoottoriveneilyn perheeseen.

Mitä enemmän yleisöä, sen parempi tunnelma!

Sponsorit ja yhteistyökumppanit

Jokaisella tiimillä on oikeus hankkia yhteistyökumppanuuksia vapaasti. Yhteistyökumppaneilla on rajoittamaton oikeus näkyä varusteissa, vaatteissa ja tiimin viestinnässä.

Tiimien tulee kuitenkin varata näkyvyyspaikat promoottorin edellyttämällä tavalla UIM:n sääntöjen mukaisesti.

Tupakkatuotteiden ja alkoholijuomien mainonnassa noudatetaan Suomen lakeja.

PALAUTΞ

Jokaisen kilpailun jälkeen tulee sähköinen palautelomake.

Tietenkin otamme vastaan palautetta myös välittömästi kilpailun yhteydessä ja palautetta voi myös antaa Nopeuskilpailutoimikunnalle.

Yleinen Info

RaceWKND! jakaa sosiaalisen median kanavissaan muun muuassa kuvia ja tuloksia kilpailuista, kuvat ovat vapaassa käytössä kun kuvissa mainitaan kuvaaja ja merkitään #racewknd.

Toivomme että kaikki mukana olevat ja läheltä seuraavat tulevat tapahtumiimme positiivisella asenteella ja auttavat meitä nostamaan tämän meidän kaikkien rakastaman lajin medianäkyvyyttä ja tasoa. Matkan varrella tulee varmasti myös epäonnistumisia ja opimme uusia asioita, mutta toisiamme tukemalla laji kehittyy ja tästä tulee mieletön matka! Vain yhdessä tekemällä pääsemme eteenpäin.