MEISTÄ

Johannes ja Nuppu ovat pääorganisaattorit RaceWKND:n taustalla.

Jos sinusta tuntuu, että olet tehty ratamoottoriveneilyyn, toimitsijaksi tai kilpailijaksi tai olet kiinnostunut kuulemaan lajista lisää, ota meihin yhteyttä.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi ratamoottoriveneilyn ihmeelliseen maailmaan.

Nuppu
Mikko - Sales
YHTEYDENOTTOLOMAKE
Täytä lomake ottaaksesi yhteyttä

LASKUTUSOSOITE

Y-tunnus: 2191882-2
Vastaanotamme vain verkkolaskuja

Verkkolaskuosoite: 003721918822
Operator: 003723327487, APIX Messaging Oy

Ilmoitattehan myös yhteyshenkilön ja aiheen laskussanne

OSOITE

PL 51, 02101 Espoo, Finnland

PANKKITIEDOT

Pankki: HOLVI
Nimi: Liquid Level Promotions Oy
IBAN: FI27 7997 7990 9156 18
BIC/Swift: HOLVFIHH

Liquid Level Promotions

Ratamoottorivenekilpailut ja erityisesti SM-sarjan kehittäminen on yksi SPV:n (Suomen Purjehdus ja Veneily Ry:n) tulevaisuuden pääprojekteista. Käytännön toteutuksesta vastaa Liquid Level Promotions, mestaruustaiston nimi on “RaceWKND”.

Urheilulaji on olI kaivannut kasvojenkohotusta, jonka tavoitteena on tehdä lajista tunnetumpi, läheisempi ja kiinnostavampi nykyisille osallistujille, suurelle yleisölle sekä uusille mahdollisille harrastajille ja kilpailijoille. Promoottori on sitoutunut kehittämään ratamoottoriveneilyä niin että lajin pariin saadaan uusia kilpailijoita ja lajia esitellään mielenkiintoisella tavalla. Lisäksi kilpailutapahtumia kehitetään mielenkiintoisiksi ja yleisölle tarjotaan kokonaisvaltaisia elämyksiä.

Onnistuneen tuloksen saavuttaminen edellyttää kaikkien yhteistä ponnistelua ja positiivista asennetta. Tämä koskee liittoa, promoottoria, veneseuroja sekä kaikkia tiimejä ja kilpailijoita.

Rekisteröinti kilpailijaksi

Kilpailijat rekisteröityvät suoraan LYYTI:n kautta (katso kohta KALENTERI).

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa ilmoitettuja ajankohtia ja paikkoja, sekä hyväksyä tai hylätä rekisteröinti. Samalla hyväksytty hakemus asettaa hakijalle myös velvollisuuden osallistua tapahtumaan hakemuksen mukaisesti.

“Passion for Powerboat Racing”

Tämä slogan on perusta kaikkien yhteiselle tavoitteelle kilpailla ja kehittyä ratamoottorivenekilpailuissa toimimalla ammattimaisesti ja positiivisella asenteella koko urheilun hyväksi. Varikkoalueella ja sen ympäristössä tämä heijastuu kilpailijoiden, tiimien ja kaikkien muiden osallistujien arvostuksessa. Kannustetaan ja tuetaan toisiamme, tarjotaan apua ja uskalletaan pyytää sitä tarvittaessa.

 

Päämäärä

Pitkän aikavälin tavoitteena on lisätä ratamoottoriveneilyn medianäkyvyyttä ja osallistuvien kuljettajien määrää. Uudet tapahtumapaikat ja kilpailut on järjestetty ammattimaisesti, mikä luo nopeatempoisia ja mielenkiintoisia yleisöä houkuttelevia tapahtumia.

Tapahtumat

Kilpailut ovat kolmepäiväisiä tapahtumia kilpailijoille. Perjantaisin tiimit saapuvat varikolle ja veneet katsastetaan valmiiksi viikonlopun kilpailuihin. Näin voimme varmistaa, että pysymme aikataulussa viikonlopun. Virallisesti kilpailuviikonloppu alkaa kuljettajan ilmoittautumisella paikan päällä ja päättyy palkintojen jakoon sekä mahdolliseen lehdistötilaisuuteen.

Kilpailuissa on neljä kilpailua kussakin luokassa (GT10, GT15, GT30 ja F4) – kaksi kilpailua päivässä jokaisessa luokassa, eli yhteensä 8 kilpailua päivässä. Kilpailun aikana ajetaan yhteensä 16 kilpailua, vapaaharjoituksia ja aika-ajoja. Valituissa paikoissa ajetaan lisäksi neljä e-foil-kilpailua.